Delegatia PMP condusa de Traian Basescu a stat circa zece minute la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis si l-a propus pe Eugen Tomac pentru functia de premier.

”Noi ne-am facut datoria de partid de opozitie. Mi se pare inadmisibil ca opozitia sa spuna: nu avem propunere”, a precizat Traian Basescu.

Intrebat despre faptul ca el era propunerea anuntata de PMP in campanie pentru premier, Traian Basescu a raspuns ca, intr-adevar, el este ”cel mai bun” pentru aceasta functie, dar nu mai este suficient de tanar.

"Este foarte important sa tratam cu maxima seriozitate acest context extrem de important privind desmnarea premierului", a spus Basescu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.