Fostul deputat Sebastian Ghita, pe numele caruia procurorii DNA au emis, miercuri dupa-amiaza, un mandat de aducere, este dat in consemn la frontiera, dar si la toate unitatile de politie, el nefiind gasit la domiciliu si nici in locurile pe care le frecventeaza.

Politistii l-au cautat pe Ghita la locuinta sa din Ploiesti, dar si in alte locuri pe care acesta le frecventa, insa nu l-au gasit.

"Conform procedurii, l-au cautat la domiciliu si in alte locuri cunoscute ca fiind frecventate de catre acesta. Il cautam in judetul Prahova, iar IPJ Prahova colaboreaza cu toate celelalte unitati din cadrul IGPR, carora le-a fost comunicat acest act procedural. Cautarile continua si, in momentul in care se considera ca nu a fost gasit la locurile de interes, se intocmeste un proces-verbal care este adus la cunostinta emitentului de indata", a declarat, miercuri seara, purtatorul de cuvant al IPJ Prahova, Marian Popescu.

Conform procedurilor, dupa primirea unui astfel de proces-verbal, procurorii DNA pot cere instantei emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele celui cautat.

Potrivit adevarul.ro, Sebastian Ghita ar fi fugit din tara, in urma cu cateva zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.