Intrebat daca va cere functia de presedinte al Camerei Deputatilor, fostul premier Victor Ponta, a sustinut ca nici nu solicita o functie, dar ca nici nu va refuza in cazul in care i se va oferi, noteaza zf.ro.

Social-democratul a venit luni la Parlament pentru preluarea mandatului de deputat PSD de Gorj. Acesta este cel de-al patrulea mandat pentru fostul premier.

Dupa finalizarea formalitatilor a fost intrebat daca ia in calcul sefia Camerei Deputatilor: "Nu cer nici o functie, nu refuz nicio functie. Deocamdata am primit din partea oamenilor si a PSD functia de deputat de Gorj si nu e o functie usoara, ca trebuie sa salvam un judet", a spus Ponta, citat de libertatea.ro.

In plus, a mentionat ca nu a discutat acest lucru cu presedintele PSD: "Nu. Nu am discutat (cu Liviu Dragnea — n.r.). Cand va fi cazul va va anunta domnul Dragnea", a adaugat Ponta, citat de digi24.ro.

De asemenea, a precizat ca se va implica in viata partidului "plenar".

Citeste si: Ponta, despre invalidarea mandatului lui Dragnea: Opozitia se face de ras


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.