Fostul premier Victor Ponta, a sustinut ca opozitia a inteles eronat Regulamentul Camerei si ca se face de ras socitand invalidarea mandatului de parlamentar al liderului PSD, Liviu Dragnea.

Fostul prim-ministru a tinut sa specifice ca PNL greseste cand sustine ca mandatul lui Liviu Dragnea nu poate fi validat. "Se fac de ras, sincer. Cred ca se fac de ras. Au interpretat gresit. Si stiu si ei asta", a declarat Ponta, citat de zf.ro.

De asemenea, a adaugat ca nu a vorbit cu presedintele PSD despre guvernare. "Cu sfaturile nu stau bine. Nu cred ca trebuie sa dea nimeni sfaturi. Cred ca stie foarte bine ce are de facut", a adaugat social-democratul.

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii vor vota pentru invalidarea mandatului de deputat al liderului social democratilor, Liviu Dragnea, specificand ca, daca va fi nevoie, PNL va sesiza chiar si Curtea Constitutionala

Citeste si: Va vota ALDE impotriva validarii mandatului de parlamentar al lui Dragnea? Declaratia lui Tariceanu

Nicusor Dan: Ne vom opune validarii mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.