Liderul PSD a spus duminica seara, la Antena 3, ca miercuri va anunta numele viitorului premier, punand accent pe faptul ca nu isi doreste sa creeze un "razboi politic".

"Nu am de gand sa pornesc niciun razboi politic, niciun razboi inutil. (...) O sa anunt miercuri lucrul asta, dar voi lua o decizie dupa ce ma consult in prealabil cu colegii mei din partid si, bineinteles, cu colegii de la ALDE, care sa tina cont de dorinta mea unica de a se pune in practica programul de guvernare, care este foarte asteptat", a spus Dragnea, intrebat despre decizia pe care o va lua cu privire la premier, avand in vedere ca legea nu ii permite lui sa ocupe o functie in Executiv.

"Decizia si propunerea pe care o voi face la Cotroceni va avea ca argument un singur obiectiv al meu: cel care va conduce Guvernul sa ma asigure, sa-mi dea garantia si mie si romanilor si, evident, presedintelui, ca programul de guvernare care a fost votat de aproape 50% din populatie dupa redistribuire va fi pus in aplicare. Adica este capabil sa gestioneze o echipa guvernamentala care va fi monitorizata atent. Pentru ca acest Guvern nu va fi pe persoana fizica, el nu este nascut din spuma marii, el este nascut, va fi nascut din voturile pe care romanii le-au dat pe 11 decembrie", spune liderul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.