Dupa ce Curtea Constitutionala a decis, vineri, ca Legea PSD prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-TV, este constitutionala, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca o va retrimite la Parlament. Dupa decizia sefului statului de a reintoarce legea in Parlament, liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a lansat un mesaj dur, noteaza antena3.ro.

"Mi se pare foarte stranie decizia presedintelui Klaus Iohannis de a refuza promulgarea Legii eliminarii celor 102 taxe, dupa ce tocmai a fost validata de Curtea Constitutionala. Presedintele se plaseaza singur in opozitie cu Constitutia si cu romanii care asteptau aceasta masura.

E doar o amanare din care toti au de pierdut, cu exceptia companiilor straine care incaseaza taxele radio-tv in schimbul unor comisioane grase, de 10-15% din valoarea platita de romani. Ii asigur insa pe cetateni ca majoritatea PSD-ALDE din noul Parlament va vota din nou legea, iar presedintele va fi obligat sa o promulge. Cele 102 taxe vor fi eliminate!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.