In urma consultarilor cu formatiunile politice de la Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis a subliniat ca o noua runda de consultari va avea loc dupa ce noul Parlament va intra in functiune, noteaza realitatea.net.

"Am avut o runda necesara de consultari cu partidele politice care vor intra in noul Parlament. Toti cei care au participat au considerat ca aceste discutii au fost binevenite. Partidele mi-au prezentat cum vad in continuare posibile alcatuiri de guverne, ce probleme sunt prioritare pentru fiecare in parte.

O nota discordanta in aceasta runda de consultari au facut PSD si ALDE, care nu au binevoit sa vina la aceste consultari. PSD-ului ii spun ca aceasta atitudine necooperanta cu Presedintele Romaniei este nesanatoasa. Voi convoca o noua runda de consultari cu partidele dupa ce noul Parlament va intra in functiune", a scris seful statului pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.