Liderul USR Alba a sugerat ca este foarte posibil sa existe miscari ample de strada daca liderul PSD va ajunge prim-ministru, iar reactia PRU nu a intarziat sa apara.

Candidatul Uniunii Salvati Romania (USR) aflat pe prima pozitie a listei la Camera Deputatilor in Alba, Christian Schuster, a declarat, in cursul serii de marti, intr-o conferinta de presa, ca ar fi de preferat ca Partidul Social Democrat sa desemneze pentru functia de premier o alta persoana decat Liviu Dragnea, acesta opinand ca ar putea fi miscari de strada in caz contrar, conform stiripesurse.ro.

La scurt timp dupa aceasta declaratie liderul PRU, Bogdan Diaconu, a postat si el o reactie acida impotriva USR, amenintand cu proteste de strada impotriva formatiunii lui Nicusor Dan.

Intre timp USR a venit cu o reactie oficiala in care sustine ca nu va incita la miscari stradale, insa nu se va putea opune "vointei libere a cetatenilor si membrilor USR".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.