Adriana Saftoiu a anuntat luni seara ca a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal.

"Mi-am dat demisia din functia de prim-vicepresedinte, solidar cu echipa (desigur, pot sa fiu autoironica si sa adaug ca, pentru mine, sa iti dai demisia e deja a doua natura, nu ma definesc functiile), desi, cu martori, am spus ca nu e bine ca ne pacalim. Procentul pe care l-am dat PNL (mai ales la Bucuresti) s-a confirmat. Nu e titlu de glorie, dar sper ca pe viitor sa nu mai aud ca sunt negativista, pesimista! Pentru simplu fapt ca nu ma mint, indiferent care e miza! Si era vizibil, pentru cei care nu au vrut confort, ca strategia era perdanta. Nu din campanie! Ci cu mult inainte!", a scris Saftoiu, pe Facebook.

Ea sustine ca este 'dovada de infantilism ca toata analiza sa fie redusa la o campanie', conform Agerpres.

"Cei care au in mod real aceasta experienta (a campaniilor electorale) stiu ca, in alegeri cu un singur tur, campania nu adauga mare lucru: doar te informeaza cand sa votezi si cine sunt competitorii. Oamenii au deja optiunile cand incepe campania. Perioada de dinainte e definitorie! Iar alegerile se pierd in primul rand prin demotivarea activului de partid. Daca ii spui permanent ca e mai putin bun, ca cei 'noi' sunt mai valorosi, atunci cand ii propui candidati care nu spun mai nimic in favoarea celor care impart pliante cu tine, candidatul, nu te astepta ca activul sa mobilizeze votul. Nu discursuri, nu nume, nu 'noii' mobilizeaza activul de partid care face campanie! Insist: doar cine nu a facut campanie nu stie care e valoarea activului de partid", afirma Saftoiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.