In ciuda faptului ca Elena Udrea nu a putut intruni pragul minim de voturi pentru a obtine un nou mandat de deputat, candidata independent la alegerile parlamentare a specificat ca se bucura pentru intrarea PMP-ului in Parlament, scrie zf.ro.
"Am inteles mesajul electoratului. Ma bucur ca a intrat PMP, ma bucur pentru Traian Basescu. Personal, o vreme o sa ma retrag din atentia dumneavoastra. Imi gasesc alte proiecte, nu ca in ultimii 2 ani as fi facut cine stie ce politica, dar o sa imi gasesc proiect privat in care sa fac cu totul altceva", a declarat Elene Udrea.

De asemenea, a tinut sa sublinieze ca este de parere ca, cel mai probabil, Liviu Dragnea va fi premierul Romaniei: "Probabil ca domnul Dragnea. Ce poti sa-i mai spui cand ai luat 50% aproape cu partidul tau, cine mai poate sa-i reproseze ce, domnului Dragnea? Probabil ca domnul Dragnea va fi noul premier", a mai spus Udrea, citata de sursadestiri.net.
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.