Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca este multumit si ”coplesit” de votul inregistrat de partidul sau, iar votul rominilor trebuie respectat.

”Imi doresc sa nu avem conflicte in perioada urmatoare si toata lumea sa inteleaga ca votul romanilor trebuie respectat”, a spus Dragnea, care le-a multumit tuturor romanilor care au fost astazi la vot, potrivit News.ro.

El a spus ca, asa cum arata exit-poll-urile, pentru toata lumea este clar cine este castigatorul alegerilor parlamentare. "Daca exit-pollurile se confirma, votul de azi arata o optiune clara a romanilor si nu mai exista indoiala cu privire la rezultatul alegerilor. Romanii au facut diferenta intre vorbe si realitate, au votat pentru mai multi bani, pentru taxe si impozite pentru ca tinerii sa aiba locuri de munca bine platite. Au votat pentru readucerea la viata a statului romanesc si pentru a ne hrani cu ceea ce producem noi. Romanii vor sa se simta acasa in tara lor, vor ca Romania sa fie o tara buna pentru toti romanii", a declarat liderul PSD dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor.

El a mai spus ca este "un vot pentru a reda demnitatea medicilor si profesorilor" si ca tot ce a prezentat PSD in programul economic va fi pus in practica de un guvern PSD.

Liderul PSD a mai afirmat ca in zilele urmatoare va tine cont in actiuni de trei lucruri: votul romanilor, Constitutia Romaniei si programul de guvernare.

Liviu Dragnea: "Romania are nevoie de o guvernare stabila"

Dragnea a transmis si un mesaj pentru partenerii externi: Romania isi va respecta toate angajamentele si parteneriatele, carora le va adauga o componenta economica importanta.

"Romania este o insula de stabilitate in regiune. Vreau ca in Romania sa se mentina aceasta demnitate, fara conflcite inutile, toate institutiile fundamentale ale statului trebuie sa respecte votul de azi al romanilor. Trebuie sa intelegm toti ca Romania are nevoie de o guvernare stabila. Le cer sa puna azi capat dezbinarii, romanii au votat impotriva dezbinarii, au votat pentru ca toti sa ne unim, ca Romania sa fie o tara puternica si respectata", a fost mesajul lui Dragnea catre politicienii romani.

Citeste si:
Premierul Marcel Ciolacu estimează că România va intra în 2024 în...
Premierul Marcel Ciolacu...

El a spus ca urmeaza o noapte lunga si le-a cerut colegilor sa stea pana la finalul numararii voturilor.

"Vrem sa ne aparam rezultatele transmise de exit-poll-uri", a spus Dragnea, aratand ca nu este nicio graba pentru stabilirea premierului.

"Nu e nicio graba. Nu se numeste maine. Ceilalti au personalizuat aceasta campanie. Au impins campania despre Liviu Dragnea – Ciolos", a mai spus Dragnea, aratand ca in zilele urmatoare va avea o intalnire cu ALDE.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.