Liderul USR Nicusor Dan a declarat ca este un fapt extraordinar faptul ca un partid care a inceput in februarie 2016 cu 40 de membri fondatori este astazi a treia forta politica din Romania. El le-a cerut reprezentantilor partidului sa ramana in sectii pentru ”a pazi” voturile.
”Este un fapt extraordinar ca un partid care a inceput in februarie 2016 cu 40 de membri fondatori este astazi a treia forta politica din Romania. Este mai mult decat atat. Este o victorie a democratiei din Romania, pentru prima oara dupa Revolutie un partid format din oameni care nu-am mai facut politica, care isi lasa deoparte carierele si timpul petrecut cu familia, pentru prima oara un astfel de partid intra in Parlament, In 4 ani nu vom uita cine ne-a trimis in Parlament”, a spus Nicusor Dan.

El le-a multumit tuturor romanilor care au dat votul USR, miilor de oameni care au donat pentru partid, miilor de oameni care au strans semnaturi pentru ca USR sa poata candida.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.