Axandu-si campania pe sloganul "O femeie cat 10 barbati", Elena Udrea, candidata independenta la alegerile parlamentare a ajuns la descrierea celui de-al zecelea barbat, vizat fiind de aceasta data, Florian Coldea, noteaza evz.ro.

"Am ajuns la ultimul din lista celor care au inspirat sloganul 'O femeie cat 10 barbati!' Este cel aflat pe treapta cea mai de sus a piramidei Sistemului, omul invizibil care, de fapt, il si conduce.

Poarta nume de penitenciar: Cod-lea. Cod-lea.
Oh, scuzati! Coldea.

Este un nume pe care nimeni nu are curajul sa-l pronunte.

La fel ca in filmele americane despre J. Edgar Hoover, seful FBI care a stat in functie peste patru decenii, si Florian Coldea s-a alaturat SRI de tanar. Prin pile si servilism, a urcat rapid treptele ierarhiei. Traian Basescu a vazut in el un potential mare, asa ca l-a numit prea devreme intr-o functie prea importanta pentru un tanar fara experienta de viata, dar avid de putere", a scris Elena Udrea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.