Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca 'activul' de partid a inceput sa primeasca sms-uri care ar veni de la Victor Ponta si in care le cere sa voteze cu Partidul Romania Unita.
Arsene a spus ca aceste sms-uri au fost semnalate in mai multe judete din tara.

Alegeri parlamentare 2016. "Electoratul nostru este indus in eroare"

'Activul PSD a primit, vineri, un sms care vrea sa duca in eroare electoratul nostru, cum ca ar veni de la Victor Ponta care le transmite ca trebuie sustinut si votat Partidul Romania Unita. Eu, in calitate de presedinte al PSD Neamt, le spun ca mesajul nu este de la Victor Ponta si nu sustinem PRU. Noi sustinem candidatii PSD Neamt si toate voturile trebuie sa mearga catre PSD. Este un mesaj in toata tara, s-au folosit de listele de noastre, de baza noastra de date, si au transmis un mesaj neadevarat in numele lui Victor Ponta. Este o diversiune', a declarat presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene.

In cadrul aceleiasi conferinte de presa, liderul PSD Neamt a spus ca filiala pe care o conduce va obtine 5 din cele 8 mandate de deputat si 2 din cele 3 mandate de senator, transmite Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.