In urma declaratiilor premierului Dacian Ciolos, potrivit carora Guvernul Victor Ponta nu a pregatit proiecte pentru a permite absorbtia in acest an a fondurilor europene si ca "a inghitit pe nemestecate" mai multe conditionalitati ex-ante, fostul prim-ministru, Victor Ponta, a reactionat dur, noteaza stiripesurse.ro.

«Draga Dacian - poti sa dai te rog un singur exemplu de conditionalitate "ex ante" pe care nu trebuia sa o "inghita" Romania de la Comisia Europeana ? Poti sau nu ? Daca nu poti inseamna ca MINTI ca Basescu si esti demagog ca Ghinea "al lui Soros"!

Singurul lucru pe care l-a inghitit Romania de la Comisia Europeana a fost persoana ta - dar sa speram ca dupa 11 Decembrie romanii vor indrepta aceasta greseala facuta de Iohannis!», a scris Ponta pe Facebook.

Intrucat Ciolos nu a dat curs solicitarii, Ponta a revenit cu o noua postare pe Facebook: «#RomaniaAdevarata / azi Bucovina / nu este Romania lui Klaus, Julien, Clotilde si Soros!

Poporul are intotdeauna dreptate!

Ps - am asteptat degeaba sa raspunda Dacian Ciolos Soros la intrebarea din postarea de mai jos - ramane cum am zis "Minte ca Basescu"».


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.