Axandu-si campania pe sloganul "O femeie cat 10 barbati", Elena Udrea, candidata independenta la alegerile parlamentare a descris noua dintre cei zece barbati vizati de ea, ajungand la episodul noua din aceasta serie, vizat fiind de aceasta data, Catalin Predoiu, informeaza ziare.com.

"Citesc un anunt important intr-un ziar din Calarasi: pierdut buletin de Presedinte si Premier, il declar nul. Semneaza Catalin Perdoiu.(...)

Poate va mai amintiti ca a fost odata un politician care isi dorea sa ajunga Presedinte. El n-a reusit nici macar sa candideze. Sistemul a preferat la Cotroceni un ficus.

I-au promis ca va fi Prim-ministru. Nici asta n-a iesit. Sistemul a decis ca trebuie sa trimita la Palatul Victoria un inginer agronom pasionat de mocirla.

Poate Primar General. N-a fost sa fie. Propunerea a fost intai Busoi, apoi Orban, apoi Marian Munteanu. Si, solutie de avarie, Catalin Perdoiu. (...)

Apogeul carierei politice l-a atins acum, cand a fost nevoit sa mearga sa candideze, intr-un total anonimat, undeva in Calarasi", a scris Elena Udrea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.