Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a facut u apel, joi seara, la romani sa se prezinte duminica la votul de la alegerile parlamentare.
"Oamenii rai la guvernare intotdeauna au iesit pentru ca oamenii buni au stat acasa si as vrea de data aceasta din tot sufletul sa-i conving pe toti oamenii buni din Romania sa iasa la vot si sa voteze normalitatea. (...) Eu cred ca ne-am saturat de oameni gomflati, oameni umflati cu pompa, oameni aroganti care nu accepta dialog, care vorbesc doar cu flipchartul si oameni care promit si promit si nu-i mai satura Dumnezeu si la final cand tragi linie nu au facut pentru numele lui Dumnezeu nimic. Daca s-au saturat de demagogie, de retete din acelea care presupun cuvinte goale si iluzii vandute la kilogram atunci ii rog sa vina la vot", a spus Gorghiu la Antena 3.

Alegeri parlamentare 2016. Gorghiu: "Parlamentul trebuie sa fie legitimat prin vot"

"Imi doresc ca nu absenteismul sa fie arma PSD. Daca PSD-ul este mai bun si daca proiectele lor sunt mai importante pentru societatea romaneasca lucrul acesta trebuie sa il transeze o majoritate care sa-i legitimeze. Nu-mi doresc un Parlament nelegitimat prin vot, nu-mi doresc un Guvern facut cu un numar nesemnificativ de voturi, imi doresc un Parlament care sa aiba puterea data de electorat si de popor", a aratat liderul PNL conform Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.