Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, candidat din partea social-democratilor aradeni pentru un nou mandat de senator, a afirmat joi, intr-o conferinta de presa, ca "Guvernul Ponta a reparat toate nedreptatile savarsite in timpul regimului Basescu" si la fel vor repara, dupa 11 noiembrie, "lucrurile distruse" de "asa-zisii tehnocrati".

"Partidul nostru reprezinta solutia la problemele romanilor si a cautat intotdeauna sa rezolve necazurile din fiecare casa. Guvernul Ponta a indraznit sa ia taurul de coarne si a reparat toate nedreptatile savarsite in timpul regimului Basescu. Dupa 11 decembrie, social-democratii vor indrazni sa preia puterea din mana asa-zisilor tehnocrati si vor indrepta lucrurile distruse in ultimul an. PSD este vocea romanilor, a dorintelor lor si le va reda demnitatea', a declarat Mihai Fifor.

Potrivit acestuia, programul de guvernare al PSD este construit pe temelia nevoilor romanilor, din cunoastere a realitatilor de la "firul ierbii".

Alegeri parlamentare 2016. Fifor: "PSD pariaza pe investitii masiva in sanatate si educatie"

"Oamenii nostri au batut tara in lung si in lat, au adunat toate pasurile romanilor si, in laboratoarele noastre, specialistii partidului au cautat si gasit solutiile. Asa am ajuns la concluzia ca este nevoie sa construim clasa de mijloc pentru a da bunastare tarii, ca este imperios necesar sa dezvoltam agricultura, sa-i ajutam pe oamenii de la tara se se asocieze pentru a accesa fonduri europene. PSD pariaza pe investitii masive in sanatate si educatie, cei doi stalpi de sustinere a viitorului nostru. Mizam pe dezvoltarea infrastructurii, ca o componenta esentiala a unei cresteri economice durabile', a spus Mihai Fifor.

Acesta a afirmat ca PSD vrea sa majoreze pensiile si sa asigure varstnicilor un trai mai bun. "De asemenea, noi indraznim sa vorbim despre nevoile omului de rand si de aceea propunem marirea salariului minim si cresterea etapizata a salariilor functionarilor romani. Drept urmare, deoarece suntem partidul romanilor de pretutindeni, dorim sa le reprezentam cat mai bine interesele in Parlamentul Romaniei", a spus presedintele Consiliului National al PSD conform Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.