Deputatul PSD Victor Ponta a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca, duminica, "Ciolos, PNL si USR vor sa umble probabil la vot si sa fraudeze alegerile".

Fostul presedinte al PSD a afirmat ca tot ce s-a intamplat in cursul acestei saptamani, respectiv "tot efortul domnului Ciolos, al PNL, USR a fost cum sa justifice frauda de duminica".

Totodata, el a sustinut ca PSD va castiga alegerile parlamentare si va pune in aplicare, de luni, programul de guvernare, "singurul program care a fost prezentat in aceasta campanie ciudata".

Alegeri parlamentare 2016. Victor Ponta: "Tot efortul domnului Ciolos, PNL, USR a fost sa justifice fraude de duminica"

"Duminica, avem grija sa nu ne fure voturile. Cred ca, in aceasta saptamana, tot efortul domnului Ciolos, PNL, USR a fost cum sa justifice frauda de duminica. Ca a fost nu stiu ce emotie, ca s-a certat cu Antena 3 - povesti, probabil vor sa umble la vot si sa explice cum s-a intamplat. Eu cred ca PSD si celelalte partide democratice care au mai ramas in Romania isi vor apara votul, vom castiga si, de luni, trebuie sa punem in aplicare programul prezentat PSD, care, de fapt, este singurul program care fost prezentat in aceasta campanie ciudata. Nu avem alt program in afara de programul PSD, este un program bun, pe care il sustinem, pe care l-a explicat Liviu Dragnea foarte bine, l-am explicat toti foarte bine, si care va insemna in perioada urmatoare, 2017-2020, sa continuam toate lucrurile bune din 2012-2015 si sa reparam in 2016 asa-zisii tehnocrati", a spus Victor Ponta.

El a mai precizat ca, in ziua alegerilor parlamentare, va vota la o sectie din municipiul Targu-Jiu, alaturi de presedintele PSD Gorj si candidat al partidului la Senat, Florin Carciumaru, transmite Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.