Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intrebat retoric miercuri, intr-o conferinta de presa, daca premierul Dacian Ciolos are vreo intelegere cu UDMR pentru formarea viitoarei majoritati parlamentare si daca acesta este motivul pentru care seful Guvernului nu a dat reactie oficialilor ungari.

"Am vazut reactia oficialilor ungari, din pacate nu am vazut reactia oficialilor romani - ma refer al autoritatile statutului. Eu nu spun sa luam batele si sa plecam de la Arcul de Triumf in Ungaria. De asemenea, vreau sa facem o distinctie foarte clara intre cetatenii romani de etnie maghiara si statul ungar", a spus Dragnea, potrivit Mediafax.

El a aratat ca lipsa unei reactii civilizate, dar ferme, nu este buna, nu este corecta si a afirmat ca orice demers, afirmatie si orice punere sub semnul intrebarii a statalitatii Romaniei trebuie sa fie taxata foarte repede.

"Eu nu ma intreb cati asistati social sunt in nu-stiu-ce judet. Ma intreb oare de ce premierul Romaniei nu a avut nicio reactie? Are vreo intelegere cu UDMR pentru majoritatea parlamentara viitoare? Pentru ca aritmetic vorbind, numai asa le poate iesi o majoriate - greu de crezut. PNL-USR-UDMR-PMP. Asta sa fie motivul pentru care nu a avut reactie? Sper sa nu fie asta", a conchis Dragnea citat de HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.