Fostul premier Victor Ponta a facut dezvaluiri uimitoare despre candidatul liberal Dan Valceanu, care a candidat din partea PSD la parlamentare, in 2004, insa s-a mutat la PDL, iar apoi la PNL, scrie antena3.ro.

"Cum scoate PNL ce este mai rau si urat din oameni - O poveste trista dar adevarata despre influenta negativa a anturajului fata de oamenii tineri din politica!

Il cunosc pe Dan Valceanu inca din 2004 (...). A fost alaturi de mine si de PSD Gorj in campaniile din 2004/7/8 ; din acest motiv l-am sustinut toti sa fie Presedintele TSD (...).

In 2009 pentru, ca PSD a pierdut guvernarea si firma familiei Valceanu avea contracte cu Complexul Energetic Oltenia, au plecat la PDL / dupa care in 2014 a devenit PNL! Ma rog - interesul poarta fesul!

Dar vad ca noua cariera politica in PNL il obliga sa faca si mizerii - e probabil un Cod al Tradarii si Josniciei daca vrei sa fii in Partidul familiei Gorghiu - Isar! ", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.