Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a publicat un mesaj video prin care prezinta cele mai importante realizari pe care le-a avut in anul de guvernare si transmite un indemn electoral cetatenilor, asumandu-si pentru prima data sprijinul primit de la cele doua partide: USR si PNL.

"Asa cum ati putut constata anul acesta a insemnat un alt mod de guvernare: mai transparent, mai deschis, orientat spre interesul cetateanului. Si rezultatele s-au vazut. S-au creat anul acesta peste 150.000 de noi locuri de munca, avem o crestere economica de 5% - prima in UE. Am deblocat activitatea pe aproape toate santierele de autostrazi. Se lucreaza pe santiere insumand 160 de km de autostrada", isi incepe Dacian Ciolos mesajul video publicat pe Facebook.

"Toate aceste proiecte incepute pot fi usor intoarse, daca revenim la un mod de guvernare bazat pe minciuna, bazat pe populism si bazat pe coruptie", continua Dacian Ciolos.

Acesta incheie clipul video cu o multumire catre PNL si USR pentru ca si-au asumat platforma sa "Romania 100". Ciolos da semnalul unei uniuni intre PNL si USR, intrucat dupa invitatia deschis adresata romanilor de a vota cele doua partide, in formula de incheiere acesta combina sloganurile de campaniei a partidelor care-l sustin si formeaza o noua zicala: ,,Pot spune in sfarsit: Avem cu cine sa ducem Romania inainte!".

Alegerile parlamentare au loc pe 11 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.