Presedintele PNL, Alina Gorghiu, le-a transmis liberalilor o scrisoare in care le subliniaza ca trebuie sa castige alegerile parlamentare, punctand ca PSD duce un "razboi psihologic cu cercetari sociologice contrafacute".

"Mai sunt doua zile din campania electorala, iar tot ceea ce ati facut pana acum trebuie intensificat la maximum in timpul ramas. Voi sunteti PNL si voi puteti castiga alegerile din 11 decembrie pentru PNL si pentru Romania! (...) Trebuie sa castigam alegerile parlamentare si sa guvernam eficient si cinstit in folosul oamenilor", afirma Gorghiu in scrisoarea adresata membrilor de partid.

"Suntem sub asaltul unui razboi psihologic in care propaganda PSD se foloseste de cercetari sociologice contrafacute. Ei isi inchipuie ca astfel ii vor determina pe cei care cred in PNL sa nu se prezinte la vot, sa se descurajeze si sa se resemneze. De ce? Pentru ca ei nu mai pot lua voturi in plus. Dar PNL poate! Aduceti-va aminte de 16 noiembrie 2014 si nu uitati ca victoria e a celui care crede in ea", subliniaza liderul liberalilor.

Alegeri parlamentare 2016. PSD prezinta cercetari sociologice contrafacute

Alina Gorghiu sustine ca PSD este "un pericol pentru viitorul tarii".

"Spuneti-le romanilor ca vrem o Romanie a romanilor cinstiti! Nu o Romanie a celor care o iubesc in gura mare in timp ce o jefuiesc in tacere! Tara nu poate merge inainte cu cei care mereu au cautat sa-i puna piedici. Vrem o Romanie care se poate ridica deasupra raului si deasupra resemnarii, care poate castiga batalia pentru viitor", conchide presedintele PNL citata de Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.