Liviu Dragnea a reactionat, marti, dupa ce Dacian Ciolos il acuzase voalat cu o zi in urma ca a tinut judetul Teleorman in stare de subdezvoltare. "O sa spun mai multe lucruri despre Dacian Ciolos dupa alegeri, pentru ca eu nu vreau sa folosesc anumite informatii pe care le stiu in campania electorala", a spus Dragnea la Adevarul Live.

In urma cu o zi, Ciolos declarase, tot la Adevarul Live ca "in judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai multi asistati social. Acolo nu se dezvolta economia, oare de ce?".

Ca reactie la aceasta afirmatie, Dragnea a afirmat ca a fost o "abordare mizerabila" si l-a acuzat pe Ciolos ca minte cu nerusinare.

"Initial nu am vrut sa raspund la o astfel de abordare mizerabila de la un prim-ministru in functie. Ca sa fii prim-ministru in functie si sa jignesti locuitorii dintr-un judet, o parte din tara pe care tu vrei s-o conduci, eu nu cred ca s-a mai intamplat vreodata in lume si nu s-a mai intamplat vreodata in Romania. Asa cum se da tehnocrat, cu un CV foarte frumos, m-as fi asteptat ca domnul Ciolos sa spuna adevarul" a spus Dragnea.

Dragnea a prezentat apoi cifre "chiar de la guvernul Ciolos": "Pe primul loc la numarul de beneficiari de ajutoare sociale este judetul Dolj, nu Teleorman. Mai sunt multe judete in fata pana la Teleorman. Tot in cadrul asistatilor sociali se afla si persoane cu dizabilitati. Nici la persoane cu dizabilitati Teleormanul nu este pe primul loc, ci Prahova".

Dragnea l-a acuzat pe Ciolos ca dezbina romanii. "Oamenii astia nu au inteles ca romanii nu mai vor sa fie dezbinati. Da instigi romanii cu dizabilitati impotriva celorlalti romani - oamenii simt in mod organic ca e bine sa fim uniti", a mai spus Dragnea, conform HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.