Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca nu stie ce isi propune PSD intr-o viitoare guvernare, dar a sustinut ca, din ce a constatat pana in prezent, fostele guvernari social-democrate "au promis multe lucruri si nu s-au tinut de ele".

"Daca ne uitam la modul cum s-a guvernat pana acum, la modul cum a guvernat PSD pana acum, la ceea ce au promis si ceea ce au facut, evident cred ca o astfel de guvernare nu ar duce la indeplinirea obiectivelor pe care si eu mi le-am asumat si altii si le-au asumat, altii cu care eu am lucrat, chiar lucruri pe care le-am inceput. De asta m-am si angajat intr-o anumita directie, deci, aici, lucrurile, pentru mine, sunt clare. Eu m-am angajat intr-o anumita directie si in mod clar am spus ca sunt gata sa conlucrez cu PNL si USR si cu cei care isi asuma principiile si valorile pe care le-am pus si in acea platforma "Romania 100". Lideri ai PSD au spus ca acelea sunt generalitati si ca oricine poate sa le afirme. Si eu am spus: nu e suficient sa le afirmi, trebuie sa le si aplici. Si pentru mine asta e in primul rand problema. Eu ce am constatat pana acum e ca cei de la PSD au promis multe lucruri si nu s-au tinut de ele. Deci, din punctul asta de vedere lucrurile sunt clare", a sustinut Dacian Ciolos, intr-o dezbatere organizata de GDS.

Alegeri parlamentare 2016. In Romania se voteaza "de teama"

"Sa nu se intample ceva mai rau. Cred ca nu mai e suficient lucrul acesta, chiar daca, nu stiu, probabil ca o sa se intample sau nu, si de data asta, dar trebuie sa ne asumam si un mod pozitiv, constructiv de a ne putea afirma si a putea sustine idei reformatoare. Nu doar de teama. Adica votati-ne pe noi ca sa nu ajunga ceilalti la putere. Nu. Eu cred ca trebuie sa facem efortul necesar si sa ne asumam timpul care va fi necesar ca o parte cat mai mare dintre romani sa inteleaga ca e nevoie sa sustina in mod pozitiv anumite reforme de care societatea are nevoie si nu doar sa ne ascundem. Daca ne construim puterea doar pe teama facem intr-un fel jocul celor care instiga la ura si la teama si acesta nu este un lucru bun pentru societatea romaneasca", a spus Ciolos conform Agerpres.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.