Presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta afirmatiile lui Dacian Ciolos, potrivit carora in judetul Teleorman sunt foarte multi asistati social care iau bani de la stat, in loc sa munceasca.

Liviu Dragnea a catalog afirmatiile lui Dacian Ciolos drept "o abordare mizerabila" si a declarat ca premierul "minte cu nerusinare", jignind astfel oamenii din judetul Teleorman.

"Initial n-am vrut sa raspund la o astfel de abordare mizerabila din partea unui premier in functie. Ca sa fii premier si sa jignesti locuitorii dintr-un judet, o parte din tara pe care tu vrei s-o conduci, eu nu cred ca nu s-a mai intamplat vreodata in lume si nu s-a mai intamplat vreodata in Romania. Asa cum se da tehnocrat, m-as fi asteptat ca domnul Ciolos sa spuna adevarul. Eu nu cred ca domnul Ciolos are habar ce inseamna asistati social. Si cei de la PNL merg pe aceasta idee, ca in Teleorman sunt cei mai multi asistati social. Am luat date chiar de la guvernul Ciolos: pe primul loc la asiatati social este judetul Dolj, nu Teleorman. Mai sunt multe judete in fata pana la Teleorman. Nici la persoane cu dizabilitati, Teleormanul nu este pe primul loc, ci Prahova. Ce ar trebui sa facem noi in viziunea lui Ciolos si a celor de la PNL cu persoanele cu dizabilitati.? Ei spun asa: nu trebuie sa votati PSD pentru ca ei au in judete respective multe persoane cu dizabilitati. Sa-i omoram?

Noi vorbim de un om care minte cu neruşinare. Nici măcar la cifra de afaceri Teleroman nu este pe ultimul loc. Nici la cel mai mic salariu, nici la cel mai mic venit pe cap de locuitor. Mergând pe această logică, cam jumătate din România îi deranjează pe aceşti oameni. Ei n-au înţeles, din păcate, că românii nu mai vor să fie dezbinaţi. Stilul acesta, în care instigă tinerii împotriva bătrânilor, pe cei angajaţi la buget împoriva celor angajaţi la stat, aceşti oameni nu înţeleg că românii vor să fie uniţi. Oamenii simt în mod organic că e bine să fim uniţi, mai ales acum când văd ce se întâmplă în Europa", a spus Dragnea, la Adevarul Live.

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.