Cu ocazia Zilei Sfantului Nicolae, politicienii au transmis mesaje persoanelor care poarta acest nume.

"La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc azi - in ziua Sarbatorii Sfantului Nicolae! Iar Mos Niculae si Mos Craciun sa le aduca romanilor cel mai frumos cadou - tara lor inapoi!", a scris fostul premier Victor Ponta pe Facebook.

"Sper din tot sufletul ca Mos Nicolae a adus in ghetutele tuturor copiilor, mari si mici, dulciuri si jucarii.(...)

Praznuirea Sfantului Ierarh Nicolae de catre crestini astazi trebuie sa fie insa si un moment de meditatie la valorile pe care acesta le simbolizeaza.
In goana zilnica a multora dintre noi dupa agoniseala, pare ca sarbatoarea aceasta s-a transformat intr-un alt prilej de a ne orienta catre bunurile materiale in detrimentul sufletului. (...)

Le urez si eu 'La multi ani' celor peste 800.000 de romani care isi serbeaza onomastica odata cu praznuirea Sfantului Nicolae", a scris Elena Udrea tot pe pagina de Facebook.

"Cu prilejul sarbatorii Sfantului Ierarh Nicolae, transmit gandurile mele cele mai bune, insotite de sincere urari de sanatate, implinire si bucurii alaturi de cei dragi tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica!

Fie ca aceasta zi dedicata unuia dintre cei mai indragiti sfinti ai Bisericii sa ne aduca speranta in suflet si sa ne intareasca in dorinta de a fi generosi cu cei care au nevoie de ajutorul nostru", este mesajul de Sfantul Nicolae transmis de fostul presedinte Traian Basescu.

"La multi ani, multa sanatate si fericire, tuturor celor care astazi isi sarbatoresc numele!", a scris si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Citeste si: Ce mesaj a transmis presedintele Klaus Iohannis cu ocazia Sfantului Nicolae


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.