Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat luni ca ar accepta sa intre la guvernare dupa alegeri alaturi de PNL, daca liberalii i-ar oferi postul de premier, motivand ca este cel mai potrivit pentru aceasta functie avand in vedere experienta acumulata.
"Experienta nu mi-o poate contesta nimeni. De cate ori le spun ca sunt cel mai bun premier pe care l-ar putea avea Romania, nu vedeti ca nu reactioneaza nimeni? (...) Am acumulat prea multa experienta si cunosc prea bine si tara si statul ca sa poata spuna cineva ca e mai bun decat mine. (...) Nimeni nu e de neinlocuit. Poate fi si un alt premier foarte bun al Romaniei, dar eu sunt cel mai bun. Fara sa spun ca sunt perfect", a afirmat Basescu, intr-o intalnire cu presa locala desfasurata la Palatul Parlamentului.

Alegeri parlamentare 2016

Potrivit acestuia, PMP ar fi dispus sa intre la guvernare intr-o alianta cu PNL, daca liberalii i-ar oferi postul de prim-ministru, ar crea "ministerul reintregirii tarii" si ar accepta prioritatile din programul de guvernare al PMP referitoare la natalitate, educatie, sanatate si reimpaduriri.

El a precizat ca, daca aceste conditii nu vor fi indeplinite, PMP va ramane in opozitie, transmite Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.