Dupa ce primele rezultate partiale indica un esec devastator pentru tabara ”DA”, premierul italian Matteo Renzi a anuntat ca intentioneaza sa demisioneze de la conducerea executivului, asumandu-si intreaga responsabilitate pentru respingerea reformelor constitutionale prin referendum. Astfel, fostul prim-ministru al Romaniei, Victor Ponta, ii acuza pe italieni dupa ce l-au infrant pe Renzi, noteaza flux24.ro.

"Imi pare foarte rau pentru Matteo Renzi - singurul om politic din Italia care avea un plan serios de reforme si avea si vointa si puterea sa il puna in practica/ insa nu poti sa te lupti cu 'valul" popular'! 'Poporul are intotdeauna dreptate'!

E clar ca Uniunea Europeana ori se schimba fundamental ori va ramane doar cu Germania, Austria si cateva tari nordice!

Dar sa ne gandim la Romania - ce GHINION pe tara noastra sa aiba exact in cele mai grele momente niste lideri politici care nu inteleg absolut nimic si repeta ca niste papagali fraze goale care nu mai au nicio legatura cu realitatea actuala!!!", a scris Ponta pe Facebook.

Citeste si: Premierul Matteo Renzi anunta ca va demisiona


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.