Presedintele PMP, Traian Basescu, a adresat, duminica, o invitatie catre liderii PSD si PNL pentru a participa la o dezbatere televizata pe tema programelor lor de guvernare, afirmand ca acest lucru ar ajuta electoralul sa "aleaga in cunostinta de cauza".

Basescu ii invita pe Dragnea si pe Gorghiu la o dezbatere televizata despre programele de guvernare PMP, PSD si PNL

"Buna ziua, doamna Alina Gorghiu, buna ziua, domnule Liviu Dragnea. Am urmarit cu interes prezentarea programelor electorale ale partidelor pe care le conduceti . Multe din elementele programelor dumneavoastra mi-au parut a fi nerealiste si destinate a insela electoratul . De aceea, in scopul sprijinirii electoratului sa inteleaga prioritatile reale ale tarii si pentru a-i permite sa aleagaa in cunostinta de cauza, va invit la o dezbatere in trei cu privire la programele electorale ale PSD, PNL si PMP", scrie, pe Facebook, Traian Basescu.

Liderul PMP propune ca aceasta dezbatere sa aiba loc joi, 8 decembrie, la TVR sau la Romania TV, "televiziuni care au lansat deja invitatii pentru o astfel de dezbatere", scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.