Candidatul independent Elena Udrea a afirmat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos face "gesturi populiste", dar alegatorii trebuie sa se uite daca cei care le cer votul au si demonstrat ca pot sa faca ceva, nu doar sa "stea la coada la saorma" sau sa traverseze pe verde, pentru ca asta fac toti oamenii.

"Este doar nevoie sa votati oameni si in functie de ceea ce au demonstrat ca sunt in stare sa faca, intr-o functie publica sau in viata lor privata, daca sunt oameni noi, care nu au mai facut politica. Sa nu va lasati pacaliti doar de discursuri", le-a spus Udrea fanilor ei de pe Facebook, intr-o discutie online.

Fostul ministru a dat exemplul premierului Dacian Ciolos, despre care spune ca face "gesturi populiste".

"De vorbit frumos e simplu, de stat la coada la saorma, toti stam la coada la saorma, nu trebuie sa fii prim-ministru ca sa stai la coada la saorma. De trecut pe verde, toti trecem la stop, asteptam sa se faca verde, ca nu oprim circulatia ca sa trecem noi, deci nu e suficient sa incerci gesturi populiste, cum spre exemplu, face actualul prim-ministru, trebuie sa si vezi daca un om a reusit sa construiasca ceva", a continuat ea.

Elena Udrea face referire la imaginile devenite virale cu premierul Dacian Ciolos de la Timisoara, in noiembrie, cand, alaturi de omologul sau sarb, Aleksandar Vucici, a mers pe jos prin oras, iar la o intersectie nu a lasat politistii sa opreasca circulatia pentru a traversa, ci a asteptat sa se faca verde la semafor, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.