Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, pentru News.ro, ca liberalii apreciaza mesajul premierului Dacian Ciolos, care se arata "ferm hotarat sa faca echipa cu PNL", partid care a demonstrat ca, desi a facut greseli, se "primeneste" si poate, in parteneriat cu Ciolos, sa continue masurile actualului Guvern.

"Apreciez, eu si intreaga echipa liberala, faptul ca Dacian Ciolos este ferm hotarat sa faca echipa cu PNL si ca o spune atat de apasat. Nu este o noutate ca PNL il sustine pe Dacian Ciolos pentru premier dupa 11 Decembrie. De altfel, premierul este consecvent cu pozitiile pe care le-a exprimat si pana acum", a spus Alina Gorghiu, in replica la mesajul transmis vineri de Dacian Ciolos.

Liderul PNL spune ca afirmatiile premierului sunt "fara echivoc" si arata faptul ca PNL, "cu toate greselile facute", este un partid care se "primeneste" si care poate asigura dupa alegeri o guvernare care sa continue lucrurile bune incepute de Ciolos si care sa faca reformele necesare, "sa dezvolte Romania si sa administreze tara cu buna credinta".

"Eforturile de schimbare pe care le-am facut pentru a raspunde la agenda societatii sunt vizibile si sunt apreciate inclusiv de premier. Pentru noi este extrem de important parteneriatul cu Dacian Ciolos pentru o guvernare asa cum merita Romania"
, a mai spus Gorghiu, pentru News.ro.

Ea afirma ca acest parteneriat cu Dacian Ciolos este important si pentru electoratul de dreapta, dar si pentru "toti cei care s-au saturat de propaganda, de demagogie, de iluzii desarte vandute la kilogram".

"Romanii care vor ca tara sa mearga inainte dupa alegeri asteptau acest mesaj ferm, care sa le intareasca increderea ca vom avea o guvernare competenta si onesta, un guvern construit in jurul PNL, cu Dacian Ciolos prim-ministru", a mai spus presedintele liberalilor.

Gorghiu afirma ca PNL are o oferta "clara", care raspunde asteptarilor societatii, opusa celei a social-democratilor. "Oferta PSD reprezinta tot ceea ce romanii doresc sa lase in urma: persoane controversate si patate in conducerea tarii, capturarea statului de catre un partid care nu urmareste decat propriile interese. Alegerea este simpla", conchide ea.

Premierul Dacian Ciolos a postat, pe Facebook, un mesaj in care multumeste PNL si USR pentru sprijinul anuntat fata de platforma sa, afirmand ca este hotarat sa se implice in continuare si sa construiasca o guvernare "responsabila, deschisa si onesta" pentru urmatorii 4 ani, daca cele doua partide vor forma o majoritate, si atrage atentia ca este nevoie de continuitate, pentru ca pasii facuti in ultimul an "nu sunt ireversibili".

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.