Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, referitor la faptul ca a stat in public la parada ce Ziua Nationala a Romaniei, ca nu stie care politicieni au fost exilati si care nu, el adaugand ca daca tii neaparat sa stai pe niste trepte inseamna ca ai o problema.

La remarca jurnalistilor, care i-au spus ca face parte din randul politicienilor exilati de presedintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a spus: "Eu zic sa glumim astazi, a fost prea multa tensiune din partea celorlalti. De 1 Decembrie romanii trebuie sa se bucure. Daca imi permiteti o gluma, eu nu stiu care au fost exilati si care nu. Atunci cand tii neaparat sa stai pe niste trepte avand senzatia ca daca stai undeva mai sus esti intr-adevar mai inalt, ai o problema".

Liderul social-democrat a mai spus ca oamenilor le-a fost teama sa aplaude, ca nu cumva sa fie acuzati ca vor sa produca o ambuscada.

"De data asta oamenii au fost putin speriati, nu s-a aplaudat. De fiecare data la defilare oamenii aplaudau si conta asta. Am vorbit cu cativa de ce nu au aplaudat si au spus ca le-a fost frica sa nu spuna cineva ca vor sa produca tulburari sau vreo ambuscada", a afirmat Liviu Dragnea.

Presedintele PSD i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis "La multi ani!" de Ziua Nationala a Romaniei.

Primarul general Gabriela Firea, liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, alti reprezentanti ai celor doua formatiuni, inclusiv din organizatiile de tineret si copii imbracati in port popular au asistat la parada militara de langa Arcul de Triumf, insa din zona destinata publicului.

Presedintele Klaus Iohannis a decis anul acesta sa nu invite la parada de 1 Decembrie, si nici la receptia oficiala gazduita la Palatul Cotroceni, politicieni cu probleme in justitie, cum ar fi liderul PSD Liviu Dragnea si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.