Clotilde Armand a postat, pe pagina sa de Facebook, un filmulet in care, din Baia Mare, face apel la PNL sa isi retraga sprijinul fata de familia Chereches, despre care spune ca este "simbolul coruptiei din Romania”,

”Buna ziua, sunt la Baia Mare si as dori sa vorbesc despre o familie care este foarte importanta aici, care este familia Chereches. Nu puteti sa ratati familia Chereches aici, in Baia Mare, pentru ca domnul Chereches este absolut peste tot, pe toate panourile publicitare din oras. In acelasi timp, acest domn este si pe toate afisele electorale. Acest lucru sa stiti ca este perfect ilegal, in sensul ca el nu avea voie sa fie pe tot afisajul public. La fiecare autobuz este acest domn, la fiecare afisaj mare din oras, cred ca poza lui este de sute de ori in tot orasul. Este ilegal, dar e foarte greu de a face ceva impotriva familiei Chereches. Trebuie sa stiti ca doamna aceasta este director de spital si i-a facut un imprumut cash fiului ei de un milion jumatate de euro, probabil pentru ca el sa-si poata pune afise peste tot. Domnul Chereches este director la Romsilva, unde a lucrat fiul Chereches si familia aceasta este prezenta peste tot si ne sfideaza cu acest afisaj peste tot, in tot orasul”, spune Clotilde Armand, in filmuletul pe care si l-a facut cu telefonul mobil.

”Eu as cere frumos la PNL sa le spuna familiei Chereches sa retrage aceste afise care sunt in tot orasul si chiar sa-si retraga sustinerea fata de doamna Chereches. Este o familie care reprezinta tot ce este coruptie in Romania. Eu fac asta pentru a-i ajuta pe cetatenii din Baia Mare. Este un simbol al coruptiei din Romania”, mai afirma Clotilde Armand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.