Candidata independenta la alegerile parlamentare din 11 decembrie, Elena Udrea, este audiata, luni dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), in dosarul Autoritatatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), informeaza dcnews.ro.

"Nu stiu daca declaratia mea va face lumina, dar sigur eu voi spune tot ce cunosc despre acest subiect, asa cum am facut si in 2010, cand l-am informat pe Presedintele Traian Basescu despre nereguli in activitatea unor persoane din conducerea institutiei. Ce a urmat atunci, probabil va amintiti. Sefii SRI au dispus monitorizarea activitatii celor de acolo si dupa sase luni au venit cu raspunsul ca ce am zis eu nu se confirma!!!

Poate ar fi interesant ca rapoartele SRI sa fie aduse in instanta pentru lamurire. Desi ma indoiesc ca cineva are curaj sa le ceara avand in vedere ca eu am cerut Note secrete relevante in Gala Bute si mi-a fost respinsa proba...", a scris Elena Udrea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.