Calin Popescu Tariceanu refuza sa comenteze decizia presedintelui de a nu-l invita la Ziua Nationala, la care nu vor fi prezenti politicieni cu probleme penale.

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, care este si presedinte al Senatului, a refuzat, sambata, sa comenteze decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu invita la ceremoniile de Ziua Nationala persoane cu probleme penale.

”Sa nu ma intrebati de 1 Decembrie si de Iohannis, ca nu va raspund nimic. Pe cuvant de onoare, nimic nu va raspund. Nu va raspund nimicut, nimicut. Nimic in plus. Daca vreti, discutam despre educatie”
, a spus presedintele Senatului.

Copresedintele ALDE a refuzat sa raspunda la orice intrebare legata de interdictia de a participa la parada de 1 Decembrie si la receptia de la Palatul Cotroceni.

Am fost la un curs de media training si ne-au invatat cum sa ne comportam la capcanele pe care ni le intindeti. Astazi suntem prea proaspeti, cu cunostintele bine asezate. Mai incercati peste o saptamana, ca s-ar putea sa mai uitam din ce ne-au predat instructorii”, a afirmat Tariceanu, precizand ca a participat la un media training si stie cum sa nu cada in capcanele presei.

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolschi, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, ca atat la parada militara care va fi organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf cat si la receptia organizata de seful statului la Palatul Cotroceni nu au fost invitate ”persoane cu probleme penale”, fara a nominaliza vreun politician.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.