Fostul premier, Victor Ponta, lanseaza un nou atac la adresa prim-ministrului Dacian Ciolos in legatura cu achizitionarea "Cuminteniei Pamantului", noteaza dcnews.ro.

«Ba exista baza legala pentru toata Afacerea numita "Cumintenia Pamantului - bani publici pentru campania electorala a lui Dacian Ciolos"!!! Baza legala este Codul Penal - abuz in serviciu, delapidare, fals in acte publice si uz de fals, etc!

Cum poti sa semnezi un contract in numele Guvernului Romaniei prin care dai 11 milioane Euro bani publici , cum faci campanie de promovare si de donatie prin care iei 1 milion de la cetatenii naivi - si dupa 2 luni afirmi senin ca "nu ai baza legala"?!?! E prostie sau hotie? Dvs ce credeti?

Iata ce inseamna "competenta" Guvernului Ciolos!!! Sa continuam cu el in 2017 ca e bun?!?!? Ce gluma proasta!», a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.