Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a conferit, miercuri, premierului Dacian Ciolos "Ordinul Republicii", in semn de apreciere pentru asistenta oferita de Guvern social si economic, dar si pentru sustinerea integrarii europene a tarii.

"Distinctia i-a fost conferita domnului Ciolos in semn de inalta apreciere a meritelor deosebite in vederea acordarii de asistenta Republicii Moldova in diverse domenii social-economice si pentru contributie substantiala la procesul de integrare europeana a tarii noastre", se arata in comunicat.

Premierul Dacian Ciolos a vizitat in luna august Republica Moldova, ocazie cu care a discutat cu autoritatile de la Chisinau despre noua transa a imprumutului de 150 de milioane de euro si conditionalitatile impuse pentru continuarea finantarii, atat din partea Romaniei, cat si a institutiilor internationale.

Potrivit presedintelui Klaus Iohannis, noua politica a Romaniei fata de Republica Moldova va fi sprijinirea institutiilor si autoritatilor si continuarea proiectelor actuale, fara a mai fi sprijinite persoane sau grupuri anume din Moldova, transmite HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.