Fostul premier Victor Ponta a realizat o analiza a rezultatelor alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, aratand ca politica regionala a tarii, decisa la centru, este slaba, scrie antena3.ro.

"Realitati nu PROPAGANDA :

1. In 2012-2014 Guvernul Romaniei a investit in Republica Moldova eforturi si bani pentru : gazoduct, microbuze scolare, constructia de gradinite, extinderea SMURD, reabilitarea unor obiective culturale simbolice, burse pentru studenti, informatizarea Parlamentului, maternitatea din Chisinau samd ; si am aratat ca vestile bune din economia Romaniei vor aduce dezvoltare si peste Prut / rezultatul politic a fost ca la alegerile parlamentare din Noiembrie 2014 partidele proEuropene l-au batut pe Igor Dodon si au format Guvernul!

2. In 2015-2016 Presedintele Iohannis nu a efectuat NICIO VIZITA OFICIALA la Chisinau ( ba chiar a promis ca "nu se va amesteca in alegerile din Moldova") / Guvernul Tehnocrat a blocat toate proiectele / Propaganda din Romania s-a 'exportat' peste Prut doar cu temele de manipulare de la noi facand din Maia Sandu doar o copie moldoveneasca a Monicai Macovei - rezultatul este ca ne-am trezit cu Igor Dodon Presedinte - care se declara pe fata antiRomania si proRusia!!! Un 'lucru bine facut' marca Iohannis!

Si acum ne plangem ca suntem incercuiti - dar nu spunem o vorba despre politica regionala catastrofala pe care o facem la Bucuresti!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.