Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, la Timisoara, ca reprezentantii Guvernului se gandesc ”la toate masurile” prin care s-ar putea stimula prezenta la vot si ca a cerut ministerelor ”sa analizeze” ce impact ar avea eventualele hotarari.

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, care candideaza din partea PNL Timis pe prima pozitie pentru Senat, a propus, in 4 noiembrie, la Timisoara, ca Guvernul sa acorde o zi libera studentilor in 12 decembrie si gratuitate pe mijloacele de transport pentru ca acestia sa poata merge sa voteze in localitatile de domiciliu.

”Ne gandim la toate masurile prin care sa stimulam prezenta la vot, in special a tinerilor, a studentilor care trebuie sa voteze in localitatile de domiciliu. Am cerut deja ministerelor sa analizeze, sa vada un impact al unor astfel de masuri. Analizam sa vedem ce putem face”, a declarat Dacian Ciolos, joi, la Timisoara, intr-o conferinta, dupa ce a fost intrebat daca este de acord cu propunerea presedintelui PNL, Alina Gorghiu, de a declara ziua de 12 demcembrie zi libera pentru a sprijini in special studentii sa voteze, potrivit Digi24.ro.

Intrebat ce parere are despre candidatura Alinei Gorghiu in judetul Timis, premierul a spus ca acest lucru arata ”importanta” partidului acolo.

”Am o parere buna, cred ca acest lucru arata importanta pe care partidul acesta o are in zona”, a spus Dacian Ciolos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.