Primarul suspendat din Baia Mare, Catalin Chereches, apare intr-un afis electoral al PNL in Baia Mare, impreuna cu mama sa, Viorica Chereches, prima pe lista liberalilor pentru Camera Deputatilor in Maramures, imaginea cu afisul fiind postata pe contul de Facebook al lui Radu Trufan, candidat al USR pentru Senat.

”Hopa! Primaria baimareana a eludat usor legea si a autorizat afisajul electoral in afara campaniei electorale. Reamintesc ca aceeasi primarie a impins data eliberarii autorizatiei de amplasare a cortului USR pentru strangerea de semnaturi, dupa data limita de depunere a listelor la BEC”, a scris Radu Trufan, candidat pe locul 2, la Senat, pe lista USR din Maramures.

Postarii ii este anexata fotografia cu afisul in care se regasesc o imagine a lui Catalin si Vioricai Chereches, sigla PNL si mesajul ”Imi sustin mama!”.

Conducerea PNL a validat, pe 20 octombrie, in BPN, candidatura Vioricai Chereches, mama primarului suspendat de la Baia Mare, Catalin Chereches, pe primul loc la Camera Deputatilor, liderul filialei, Mircea Dolha afirmand ca nu are treaba mama cu faptul ca fiul ei poate a gresit.

Viorica Chereches este mama actualului primar de la Baia Mare, Catalin Chereches, aflat in arest la domiciliu. Pe locul doi la Camera Deputatilor se afla Anca Boagiu.

Despre candidatura mamei lui Catalin Chereches, Dolha a precizat ca, din punctul sau de vedere, ”suntem in secolul 21 si nu ne aflam in perioada nazista, cand toata familia era deportata si dusa in lagar, pentru ca ar fi gresit cineva din familie”.

”Doamna medic Chereches este o personalitate a judetului Maramures, un manager de spital, cel mai performant din Romania (...) si, mai mult decat atat, este foarte cunoscuta si la nivelul municipiului si in judet de catre cetatenii carora le-a facut mult bine”, a spus Mircea Dolha, precizand ca aceasta nu a facut niciodata politica pana acum cateva zile, cand a convins-o sa intre in PNL, desi a fost curtata si de alte partide.

Citeste si:
Un elev a fost la un pas să incendieze un liceu, pentru o filmare...
VIDEO Un elev a fost la un...

Catalin Chereches se afla in arest la domiciliu, el fiind trimis in judecata pentru luare de mita in forma continuata, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.