Fostul presedinte Traian Basescu isi serbeaza, vineri, ziua de nastere.

Fostul sef de stat implineste varsta de 65 de ani, potrivit stiripesurse.ro.

Anul acesta, cadoul a venit cu o zi mai devreme, din partea Republicii Moldova, Maria si Traian Basescu obtinant cetatenia moldoveneasca.

"Sunt mandru ca mi-am indeplinit visul de a avea cetatenie valabila pe tot teritoriul de la frontiera de Vest pana la Nistru si putin dincolo de Nistru. Un moment pe care eu si Maria nu o sa il uitam niciodata, un moment de care fiicele mele sunt mandre, un moment de povestit nepotilor", a scris Basescu pe Facebook.

De-a lungul timpului, presedintele si-a sarbatorit ziua de nastere nu numai in familie, ci si alaturi de partenerii politici.

In 2013, seful statului a sarbatorit implinirea a 62 de ani la vila de protocol, fiind prima aniversare in calitate de bunic, alaturi de familie si de nepotica sa, Sofia Anais, atunci in varsta de cateva luni.

In 2012, ziua de nastere l-a gasit pe presedintele Traian Basescu in statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, la Castelul Foisor, la petrecere participand fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu si fostul ministru al Economiei Adriean Videanu. In 2011, cand a implinit 60 de ani, parlamentarii coalitiei la vremea respectiva au fost invitati, la Vila Lac, pentru a marca ziua de nastere a presedintelui Traian Basescu.

Traian Basescu s-a nascut in 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oras Murfatlar, din judetul Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.