Premierul Dacian Ciolos a acordat un interviu, pentru postul Antena 3, in care a vorbit, printre altele, despre planurile sale in politica. El a precizat, inca o data, nu este compatibil cu PSD si ca nu va accepta sa fie prim-ministru intr-un guvern condus de PSD.
"Daca oamenii politici vor sa aiba increderea oamenilor trebuie sa isi asume ceea ce spun. Din punctul meu de vedere, chiar acel set de principii si de valori care a stat la baza acelei platforme pe care am propus-o, nu este doar pentru a afirma anumite principii, ci pentru a arata ca eu cel putin as dori sa imi conduc actiunile, deciziile pornind de la acele principii puse in practica. Sigur ca exista oameni cu care se poate lucra si in PSD la fel ca si in orice partid, dar eu am spus ca vizavi de ceea ce eu mi-am propus, vizavi de nevoia de schimbare in Romania, de nevoia de asumare a unor reforme, eu am simtit mai putin o apropiere de ceea ce isi propune PSD sa faca, fata de ceea ce am vazut, cel putin declarativ, de la celelalte partide.

Cu PNL am mai avut ocazia sa mai lucrez, am fost si ministru intr-un guvern al PNL (..) Cred ca e important sa se limpezeasca apele in Romania. Constiinta mea e una singura si nu una de tehnocrat si una de politician. Nimeni nu-mi poate impune ceva impotriva constiintei.Nu ma simt apropiat de PSD si de planurile lor. Ma simt mai apropiat de proiectele PNL. Nu as accepta sa fiu premierul unui guvern de uniune nationala condus de PSD",
a declarat Dacian Ciolos, la Antena 3.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.