Presedintele PNL, Alina Gorghiu, acuza PSD ca vinde iluzii oamenilor inainte de alegeri, in ciuda faptului ca stie ca majorarile salariale prevazute de amendamentele la Ordonanta 20/2016 nu pot fi aplicate, relateaza evz.ro.

"Speram ca ideea de resposabilitate politica nu tine exclusiv de perioada din afara campaniei electorale, ci se aplica partidelor si parlamentarilor si in campanie. PSD vinde iluzii unor categorii care nu o duc bine doar pentru a lua voturi. A face acest lucru stiind ca acele majorari nu pot fi aplicate echivaleaza cu o crima politica", a scris liderul liberal pe Facebook.

Alina Gorghiu a subliniat ca impactul bugetar este unul foarte mare, ca se remarca "hibe" din punct de vedere al aspectului constitutional, intrucat sunt incalcate legi prin aceste majorari, fiind, totodata, incalcat si principiului bicameralismului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.