Fostul premier VIctor Ponta lanseaza un nou atac la adresa sefului statului, pe care il acuza ca sufera de "basism acut", scrie antena3.ro.

"Domnul Klaus Iohannis este grav bolnav - sufera de "BASISM ACUT"! Si crizele sunt din ce in ce mai dese si mai grave :

1. Basescu ne-a cerut in 2004 sa il votam pentru ca vrea sa lupte cu coruptii- se dovedeste acum cu date, documente si decizii ale justitiei ca in in 2004-2014 coruptia a inflorit in Romania si s-a institutionalizat / mandatul lui Iohannis ( case furate cu acte false, legi respinse pentru ca deranjeaza "investitorii straini" , mdicamente scumpe pt profitul multinationalelor si fonduri europene zero ca sa aiba bani Bruxelles -ul pentru refugiatu) arata la fel cu o singura diferenta - benficiarii marilor acte de coruptie din Regimul Iohannis nu mai sunt oameni de afaceri si politicieni romani ci din strainatate ! Restul e identic.

2. Basescu lupta inca de la suspendarea din 2007 cu "Penalii" - Iohannis il plagieaza in 2016 si foloseste aceasta sintagma ca unic argument de campanie

3. Basescu a vrut sa fie si seful PDL / Iohannis este acum oficial seful PNL ( si PDL) - amandoi au incalcat Constitutia facand campanie electorala pentru partidele lor", a scris fostul presedinte al PSD pe Facebook.

Iata toata analiza realizata de fostul premier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.