Premierul Dacian Ciolos a afirmat joi seara, la Realitatea TV, ca nu este multumit de ce a facut in cele 11 luni de guvernare, considerand ca se puteau face mai multe lucruri.

"Cred ca multumiti sunt doar lenesii si prostii", a declarat premierul. Ciolos a vorbit despre situatia TAROM, aratand ca este necesara restructurarea companiei, ea continuand sa functioneze pe peirdere. Seful Guvernului a precizat ca o decizie asupra privatizarii TAROM trebuie luata de un Guvern viitor, insa trebuie intervenit imediat pentru imbunatatirea managementului.

"Pe termen scurt stiu ca si ministrul urmareste direct ce se intampla, pentru a ne asigura ca verificarile se fac la sange si cand exista dubii ca se iau masuri de intarziere sau anulare a curselor. Tarom clar are nevoie de restructurare. Tarom are nevoie, in primul rand, sa creasca performanta. Indiferent ca ramane companie de stat sau este restructurata, trebuie sa isi imbunatateasca managementul. Tarom este o companie care face inca datorii, nu la fel de multe ca inainte dar face datorii.", a declarat Ciolos la RealitateaTV.

"Nu va decide acest Guvern daca TAROM se va privatiza sau nu. Guvernul viitor va decide asta.", a mai spus premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.