USR si-a anuntat candidatii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, dezvaluind lista candidatilor din Bucuresti si deschizatorii de liste din judete, potrivit stiripesurse.ro. Totodata, in cadrul conferintei de presa NIcusor Dan a lansat un atac la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Avem o alegere intre o teleormanizare a Romaniei si o Romanie moderna, europeana. Avem alegerea intre saracie si un drum catre prosperitate si normalitate in Romania. Asta este alegerea pe care romanii o vor face in decembrie si eu sper ca vor face alegerea corecta.

Premierul Romaniei dupa alegerile din 11 decembrie va fi Dacian Ciolos sau Liviu Dragnea. Asta este alegerea pe care romanii o au de facut in decembrie 2016. Ar fi un dezastru ca, in urma alegerilor, primul ministru sa fie Liviu Dragnea. Nu doar ca ar fi rusinos ca Romania sa fie singura tara din UE condusa de un prim ministru condamnat penal, dar, mai important, guvernarea nationala sau locala a PSD-ului este legata de saracie. Uitati-va la cele mai sarace judete din Romania si veti vedea acolo o guvernare locala PSD. Saracia este strans legata de baronizarea judetelor din Romania si pentru asta PSD este principalul responsabil", a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Candidatii USR Bucuresti la Camera Deputatilor sunt Nicusor Dan si Cristian Ghinea, iar la Camera Deputatilor - Vlad Alexandrescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.