Victor Ponta acuza lipsa unei politici democratice in Romania, laudand totodata proiectul cu care PSD se prezinta la alegerile parlamentare, scrie antena3.ro.

"Politica democratica inseamna viziune+ proiecte concrete + oameni capabili sa le puna in practica!

Votul CONTRA ( cum ne manipuleaza Propaganda) a castigat in 2004/2009/2014 - si asa de 12 ANI Romania este condusa de Sistemul lui Basescu / Iohannis!

Sigur ca azi Romania nu mai are o politica democratica - dar PSD nu stie si nu poate sa joace dupa alte reguli / si atunci prezinta viziune, proiecte si oameni .

Adversarii nostri fiind produsul si reprezentantii Sistemului ( care considera ca democratia si votul sunt ceva periculos) joaca dupa propriile reguli : viziunea lor este impunerea cu forta a unor idei care vin din afara Romaniei, nu prezinta niciun proiect concret ( 10 puncte din seria "sa fie bine sa nu fie rau" sunt suficiente) si nu prezinta oameni care sa aiba curajul si responsabilitatea sa ceara votul cetatenilor ( ei ajung in functii prin jocurile subterane ale Sistemului nu prin vot)!", scrie Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.