Premierul Dacian Ciolos a afirmat, marti, referitor la legea PSD de eliminare a peste 100 de taxe nefiscale, ca daca unele dintre acestea sunt eliminate si nu se clarifica situatia bugetara, risca sa creeze probleme pentru anumite institutii.

”Sunt unele taxe care din punctul nostru de vedere pot fi eliminate fara probleme, sunt alte taxe care daca sunt eliminate si nu se clarifica situatia bugetara pentru anumite institutii risca sa creeze probleme, deci o sa vedem ce voteaza Parlamentul”, a declarat premierul Dacian Ciolos.

Deputatii din Comisia de buget-finante au dat, luni, raport favorabil proiectului de lege privind eliminarea a peste 100 de taxe nefiscale, propus de PSD, dar articolul care prevede eliminarea taxei radio-tv a fost scos din proiect.

Raportul a fost adoptat cu 19 voturi ”pentru” si o abtinere. Proiectul urmeaza sa fie trimis plenului Camerei Deputatilor, care este for decizional in acest caz.

Proiectul, initiat de catre presedintele PSD, Liviu Dragnea, are un parcurs record in Parlament, fiind depus in 10 octombrie. Intr-o saptamana, legea a trecut de Senat si este pe ultima suta de metri si la Camera Deputatilor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.