Fostul premier Victor Ponta a sesizat o greseala dintr-un document oficial al Guvernului Ciolos. O invitatie adresata ministrului Paul Gheorghiu, seful Cancelariei Prim-Ministrului contine formulele "stimata domnule ministru" si "stimata doamna ministru", potrivit stiripesurse.ro si dcnews.ro.

«"STIMATA DOMNULE MINISTRU" !!!!

Au rezolvat "Tehnocratii" si marele scandal din aceste zile legat de familia traditionala si relatiile persoanelor de acelasi sex (e weekend si putem face putin haz de necaz)!

Cititi mai jos cum arata o invitatie elaborata cu "competenta" deja specifica Guvernului Ciolos (cel care a dat ordin Sistemul sa continue si dupa 11 Decembrie indiferent de ce voteaza oamenii).

"Stimata Domnule Ministru" e doar inceputul / urmeaza la final un "stimata doamna ministru" invitatia fiind adresata Sefului Cancelariei - Paul Gheorghiu/ iar acesta desi este seful institutiei care organizeaza evenimentul trebuie sa confirme participarea la o adresa de email de la Guvern!

Deci e clar ca Guvernul Ciolos a batut deja toate recordurile de incompententa (si chiar ridicol) din ultimii 26 de ani! Dar ordinul este ca trebuie sa ramana tot ei - Am inteles. Sa traiti "Stimata domnule General"!!!

Update - am uitat dar m-a ajutat o doamna mai atenta : "Seful Cancelariei Prim-Ministrului" nu e in limba romana ci in bruxeleza!», a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.